måndag 28 mars 2011

Hedersmord och inkonsekvens

Inom ett antal decennier kommer den muslimska befolkningen i Sverige, liksom i flera andra europeiska länder, som till exempel Storbritannien, Nederländerna, Frankrike och Belgien, utgöra en ansenlig del av den totala befolkningen. Lockelsen att köpa denna grupps röster inför ett val kommer att bli mer och mer lockande för varje år.

Anpassningen har redan börjat, visserligen i liten skala, men det går att ana att våra politiker inte kommer att försumma tillfället att skaffa sig en väljarbas bland " nysvenskara ".

Fler män än kvinnor röstade i valet 2010 på sverigedemokraterna. Bland svenska kvinnor finns ofta en dumsnäll naivitet om vad ett framtida muslimanpassat samhälle kommer att innebära för deras döttrars döttrar.

Det är en sak att kvittra stjärnögt om roliga grönsaker, spännande kryddor och färgstarka danser, en annan sak att se konsekvenserna av sin okunnighet.

En svensk kvinna som välkomnar den muslimska massinvandringen är att likna vid en jude i Ukraina som ansöker om att få delta i någon av de Einsatzgruppen som tyska armén satte upp i samband med invasionen av Sovjetunionen.

Robert Fisk, brittisk journalist och vänsterliberal skriver i The Independent om det faktum, att lågt räknat, 20000 kvinnor framför allt i den muslimska världen mördas varje år av hedersrelaterade skäl.

Det är en typ av artiklar som vi aldrig skulle få läsa i svenska tidningar. Våra bjäbbande feminister av alla kulörer har valt lite ofarligare mål att ge sig på, som till exempel olika färger på kläder för pojkar och flickor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se