söndag 3 april 2011

Kulturkrock


En 18-årig kvinna fick missfall efter att hennes man sparkat henne i ett raseriutbrott orsakat av fel kön på läkaren som skulle undersöka kvinnan. Detta utspelades i Rheine, en stad i delstaten Nordrhein-Westfalen i västra Tyskland. Liknade incidenter har ägt rum även på svenska sjukhus, där muslimska män gått till handgripligheter mot personalen på grund av att kvinnoläkaren varit man.

I det aktuella fallet var våldsmannen afghan med tyskt pass.

I Sverige skulle han kallas svensk.

Vi vänjer oss. På samma vis som gruppvåldtäkter och personrån kommer händelser av detta slag att bli en del av vår vardag. Sverige kommer att bli mer otryggt, mer våldsamt, men snart har vi glömt att det någonsin varit annorlunda.

När politiker och journaliste r skriver om de nya impulser och värderingar som vi fått tack vare massinvandrigen handlar det om annat än roliga grönsaker, exotiska kryddor och festivaler i s.k utsatta områden. Den muslimska synen på kvinnor som tredjeklassens medborgare, mindre värd än ett får, är lika mycket invandrad kultur som kebab.

Dag Hemdal skriver i boken "Orient i oro" :

" I erotiskt avseende är kvinnan helt och hållet mannens egendom. Hon måste vara honom blint trogen medan han - t.ex.- i harem- kurtiserar andra kvinnor inför hennes ögon".

Vidare skriver Hemdal om arabens psyke:

"Den omgivning egyptiern växt upp i, den primitivitet som format hans tankesätt och hans brist på kunskaper om världen har gjort honom helt olik oss. han reagerar på ett annat sätt än vi, men hans reaktioner är accepterade och riktiga i hans egen omgivning, medan våra motsvarande reaktioner förefaller araber lite löjliga.

Egyptiern har inte uppfostrats till att tygla sitt temperament, han har sedan barndomen vant sig vid att skrika och gräla- Föräldrarna har sällan lärt honom besinning och eftertanke, han ger därför spontant luft åt de känslor som för stunden behärskar honom. Häftiga lynnes utbrott är synnerligen synnerligen vanliga men går snabbt över".

Det var ingen slump att mannen som mördade en 73-årig svensk kvinna i Landskrona förra året var arab. Massinvandringen har gett oss horder av tickande bomber.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se