söndag 3 april 2011

Fredens religion lever upp till våra fördomar

Vi har sett samma scener ett par tusen gånger vid det här laget. Upprörda män i alla åldrar i blint raseri och med ögon svarta av hat. Alltid män och pojkar, aldrig en enda kvinna eller flicka.

En 33-årig svensk och sju andra utländska medborgare lynchades av den upprörda mobben i Mazar-i-Sharif 1 april. Några av offren lär ha ha blivit halshuggna ( "beheaded" i engelskspråkig press), men förmodligen snarare fått halsen avskuren enligt gammal muslimsk sedvänja

Muslimerna lever upp till alla våra fördomar, de är lika förutsägbara som de stolta deltagarna i det årliga Pride-jippot. Den bild som media förmedlar av muslimer präntas in i våra sinnen och det behövs mer än muslimska fredsagenter för att sudda bort den bilden.

De så kallade fredsagenterna påstår att :"Uppfattningen om islam som en fredlig religion är nästan obefintlig i västvärlden".

You don't say!

Det är naturligtvis upprörande och om något är upprörande i Sverige ska det rättas till genom en skattefinansierad kampanj.

Fredsagenterna finansieras av svenska skattebetalare genom Allmänna arvsfonden, Folke Bernadotte-akademin, Ungdomsstyrelsen samt SIDA. Nu vet vi vart våra skattepengar tar vägen.

Det verkar som om de ambitösa ungdomarna har arbete så att det räcker ett tag. Det finns många fördomar som behöver rättas till. Vi kan börja med gisslandramat i Beslan 2004, bombdåden i Madrid samma år, massakern i Mumbai 2008, bombdåden i London 2005, självmordsbombaren i Stockholm 2010 samt bombdåden på Bali 2002.

Det här är ändå bara en liten del av den muslimska terrorn och de mest uppmärksammade. I södra Thailand pågår sedan flera år en brutal lågintensiv muslimsk terror mot övriga befolkningen. På samma sätt förekommer i Nederländerna, Frankrike och Storbritannien en lågintensiv terror mot majoritetsbefolkningen utövad av en ung missanpassad och självsegregerad muslimsk underklass. Ännu så länge består terron av gruppvåldtäkter, rån, misshandel och mordbränder, men vi ser bara början.

Fredsagenternas syfte är att att öka kunskaperna om den islamiska fredskulturen hos svenskarna. Ingenting gör mig längre speciellt förvånad, jag har kommit förbi det stadiet. Det är en ganska chockerande upptäckt. När organisationen " Ungdom mot rasism" inför valet lanserade en kampanj med namnet " Rösta demokratiskt " var det som om föreställningarna om den slutgiltiga och fullständiga mänskliga enfalden hade nått zenit.

Med vilken rätt har vi skrattat åt den taffliga nordkorenska propagandan, eller åt ett par nakna bushmän som utför en ceremoniell ritual runt en nedfallen sten i Kalahari-öken ?

Alla illusioner om rationalitet och sunt förnuft har sopats undan. Det här är vad Sverige har blivit. Det är ingen vacker syn, lika lite som de blodiga kropparna av massakrerade västerlänningar i Mazar-i-Sharif eller på Bali.




.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se