måndag 11 april 2011

Exponerad avslöjar: 60 procent av gruppvåldtäkter begås av svenskar



Sverigedemokraterna har i flera år hävdat att män med invandrarbakgrund ligger bakom samtliga gruppvåldtäkter som begåtts I Sverige. Exponerad kan tycka att det inte stämmer. Dessutom minskar antalet gruppvåldtäkter. Tror vi. Våldtäkter har vidare ingenting med kvinnosyn att göra utan handlar enbart om ökad anmälningsbenägenhet. Kanske. Dessutom har klimatet blivit varmare, vilket medfört att fler människor rör sig utomhus. Förmodligen. Detta är fakta som kan verifieras av SMHI.

För ett par år sedan kom en rapport från Brå ( Brottsförebyggande rådet ). Den visade bland annat att:

"Cirka 60 procent av gärningsmännen är svenskar. Av de personer som misstänktes för gruppvåldtäkter under 1990-talet var 58 procent svenskar, 32 procent invandrare (utrikes födda och folkbokförda i Sverige) och 10 procent personer som inte var folkbokförda i Sverige. Av svenskarna hade en fjärdedel invandrarbakgrund (minst en förälder född utrikes)".

Dessutom kunde Brå i sin rapport visa att " Tidigare undersökningar har visat att våldtäkt är det brott där invandrarandelen är högst, cirka 40 procent".

Så när sverigedemokraten Thoralf Alfsson på sin blogg hävdar att att majoriteten av gruppvåldtäkter begås av invandrare upplever Exponerad det som obehagligt.

Till sist, gör Exponerad denna reflektion: vem är svensk och vem är invandrare?

Vi kommer aldrig att upphöra med vårt engagemang mot svenskarnas rasism och främlingsfientlighet !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se