onsdag 13 april 2011

Exponerad avslöjar- Känd våldsbrottsling sparkar igen


Ett gäng unga män filmade sig själva när de misshandlade två jämnåriga svenskar på Norrmalmstorg 4 juni 2004. Det var inte en bra idé att filma den grova misshandeln och lägga upp den på Youtube. Filmen visades i tv-serien " Efterlyst " och gärningsmännen anmälde sig frivilligt hos polisen.

" Double Jam" Norrmalmstorg 4 juni 2004, David Lindsay-Moberg visar rätta takterna.

Aftonbladet

"Gänget sparkar ner två unga - och filmar allt

Jonas blir sparkad i huvudet flera gånger. Hans huvud slår i trottoarkanten och han ådrar sig svåra skador. Han är medvetslös i 10 minuter. Samtidigt hejar flera i gänget på dem som utför misshandeln.

Misshandeln inleds när Jonas och Patrik säger till gänget att sluta sparka på blomkrukor. Jonas och Patrik blir nerslagna, men är på väg att resa sig. Gänget består av 5-10 personer.

När Jonas är medvetslös ger sig den mest aktive gärningsmannen på Patrik, som faller till marken. Flera av de skyldiga går att känna igen på bilderna.
Gänget jublar, samtidigt som några av dem börjar gå från platsen. Någon skriker "double jam", en annan "kommentar, hur många poäng?"

- Hur många poäng får jag, ropar han efter att ha sparkat Jonas, 22, i huvudet.

Jonas blev svårast skadad. Han var medvetslös i tio minuter, fick fyra hjärnblödningar och fick ligga på sjukhus i en månad".

Efterlyst har för övrig tidigare gått under namnet "Lilla Mosaik" ty även om personer med invandrarbakgrund är dåligt representerade på framträdande positioner i samhället i stort är de klart överrepresenterade när det gäller grov brottslighet.

En av de våldsutövande negrerna på Norrmalmstorg var David Lindsay-Moberg, född 1984-11-03 och bosatt i Stockholmsförorten Hägersten. Lindsay-Moberg dömdes till två års fängelse. Idag sparkar David Lindsay-Moberg igen.

Vid tiden för den grova misshandeln spelade Lindsay-Moberg för Hammarby IF:s ungdomssektion. Idag är han fortfarande aktiv i Hammarby.

Exponerad kan idag avslöja den utbredda strukturella rasismen inom svensk idrott. Personer med utländskt klingande namn är överrepresenterade bland det klientel som lagförts de senaste åren:


Joseph Elanga, MFF - Hustrumisshandel, olovliga körningar
Dulee Johnson, BK Häcken och AIK - Hustrumisshandel, två rattfyllor
Brima Koroma Enköpings SK - Gjorde en 13-årig tjej gravid = våldtäkt?
Yannick Bapupa, Gefle IF - Misshandel, olaga hot och olaga frihetsberövande (mot frugan)
Michael Mensah, TFF - Misstänkt för vålds- och sexualbrott
Daniel Mobaeck, IFE - Rattfylla
Dusan Djuric, HBK - Rattfylla
Igor Sypniewski TFF, Bunkeflo IF + övriga klubbar - Rattfylla, misshandel
Dusan Melicharek, MFF - Rattfylla
Patrick Gerrbrand, Hammarby - Rattfylla
Patrik Manzila, Väsby - Rånade en bank i Danmark
Martin Mutumba, Väsby - Rå misshandel som filmades
Christian Traoré, Hammarby - Misstänkt för våld mot tjänsteman

Ovanstående lista borde göra vilken mångfaldskonsult som helst euforisk.

Exponerad hänger gärna ut personer med felaktiga åsikter. Vi har bland annat lyckats få bort en advokat med fel politiska åsikter, i samarbete med andra goda krafter, bland annat sajten Realtid

Till sist: Exponerad anser att det är ett värre brott när en 16-årig svensk bär en hakkorsflagga som mantel än att sparka två svenskar medvetslösa.

Vi lovar att publicera ännu fler obekväma nyheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se